Get Adobe Flash player

Annonsera på hemsidan

Amningshjälpen är en religiöst och partipolitiskt obunden ideell organisation som ger föräldrar stöd och råd i amningsfrågor. 

Fördelar med att annonsera här på vår hemsida:

  • Du når mellan 80 000 - 110 000 besökare/månad (februari 2017)
  • Du når mellan 40 000 - 60 000 unika besökare (februari 2017)
  • Du hjälper Amningshjälpens arbete med att öka förståelsen för amningens villkor för varje enskild människa, familj och samhälle

Vår hemsida är den enda sidan i Sverige som har amning som huvudtema.


350 kr/månad

120 x 60 pixlar

650 kr/månad 
120x120 pixlar


1050 kr/månad

120 x 240 pixlar

1 350 kr/månad 
120x360 pixlar


Annonsen ska vara i GIF eller JPEG. Storlek ca 10 kb. Annonsen finns på alla sidor på hemsidan. Länk till annonsörens hemsida med "direktklick" i er annons ingår. Annonsören levererar en färdig annons och ansvarar själv för att alla upphovsrättigheter angående den egna annonseringen är tillgodosedda. 
Annonserna skiftar plats automatiskt.


Observera!
Amningshjälpens styrelse förbehåller sig rätten att tacka nej till annonser som inte passar våra sidor/målgrupp eller på något sätt strider mot vår övertygelse. Vi tar inte emot annonser från företag som på något sätt är inblandade i produktion av t.ex. bröstmjölksersättningar/barnmat, nappar, nappflaskor, alkohol, tobak eller vapen. Vi ser helst även att företaget inte säljer dessa produkter och om de gör det att de inte gör reklam för dessa produkter på ett oetiskt sätt. Om företaget som annonserar ändrar inriktning under annonseringstiden och säljer ovanstående produkter avbrytes annonseringen omedelbart.

Om betalning
Amningshjälpen är en ideell förening och vi redovisar därför ingen moms. Annonsen läggs upp på hemsidan så fort vi fått den och faktureras samtidigt.

 

Om du väljer att annonsera samtidigt både i Amningsnytt (minst 2 nummer) och på vår hemsida (minst 6 månader) kan vi erbjuda dig 15 % rabatt!

Mer information och priser om annonsering i Amningsnytt hittar du här

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill annonsera på vår hemsida